fluturas inscriptionari 150.jpg
reduceri.jpg

Meniu

42% discount maxim comandând online!

20% comision maxim din comenzile prietenilor tăi prin programul de afiliere!

Livrare gratuită prin curier rapid în 2170 de localităţi!

Comanda minimă, doar 10 lei!
Ce comisioane mai castig?

Daca ati inscris o persoana direct la dvs in retea castigati 10% bonus din comanda pe care a facut-o, iar daca aceasta a inscris la randul ei o persoana , veti castiga 5 % si din vanzarile acestea. Deci primiti comision din comenzile persoanelor inscrise pana la nivelul 5.
Vezi tabelul de mai jos:

nivel 1 – 10 %

nivel 2 – 5 %

nivel 3 – 2.5 %

nivel 4 – 1.25 %

nivel 5 – 0,62 %
+420 123 456 789
_1092787852.jpg
Cum puteti sa castigati cu LADYS
33% castig provenit din diferenta dintre pretul de catalog si pretul dv ca si reprezentant
Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei.
2. Discount suplimentar
Daca dumneavoastra si reteaua creata de dvs plasati comenzi de mai mult de 600 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% fata de pretul de reprezentant. Va rugam sa ne comunicati de indata ce va calificati pentru acest discount suplimentar telefonic, prin sms sau e-mail, pentru a va schimba statutul de reprezentant in cel de coordonator.
3. Bonus suplimentar de pe reteaua creata de dvs.
Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 - 10%, nivelul 2 - 5%, nivelul 3 - 2.5%, nivelul 4 - 1.25%, nivelul 5 - 0.62%.

Conturile raman active si acumuleaza bonus 3 luni de la ultima comanda. Dupa aceasta perioada conturile devin inactive si nu se mai acumuleaza bonusul. Conturile se reactiveaza daca plasati telefonic o comanda, in momentul in care ridicati aceasta comanda de la oficiul postal.

ATENTIE! Reprezentantii si coordonatorii sunt responsabili pentru activitatea reprezentantilor pe care i-au recomandat. Astfel in situatia in care un reprezentant nu isi ridica comanda, taxele postale aferente expeditiei si returului acelei comenzi vor fi deduse din bonusul reprezentantului sau coordonatorului ce a inscris acest reprezentant.
*produse de calitate la preturi accesibile

*inscriere imediata si gratuita
pentru prima comanda puteti comanda doar cataloage gratuite

* transport gratuit prin posta
transport rapid GRATUIT prin curier in 2170 localitati

*sistem transparent de acordare a bonusurilor pentru cei pe care ii inscrieti.

* vizualizare retea si comanda on-line

*o afacere profitabila si un venit suplimentar realizat in ritm propriu
castiguri directe rapide de 33,33 - 48,2 % din valoarea plasata in comenzi

*bonusurile incasate pe 05 ale lunii in cont bancar
1. Profit direct din vanzarea produselor, clientilor dvs.
elixirul seductiei - nou
elixirul seductiei - nou
Lux1096 – Edt David Bond – pentru el
Lux1096 – Edt David Bond – pentru el
Lux1046 – Edt Aqua G-10 – pentru el
Lux1046 – Edt Aqua G-10 – pentru el
Ati ajuns pe site-ul potrivit pentru inregistrare imediata si gratuita in magazinul online de produse cosmetice si parfumuri. Acest site beneficiaza de suportul pentru inregistrare rapida prin http://cosmeticladys.wgz.ro\.
In acest articol veti primi informatii complete atat pentru inscrierea Ladys cat si pentru a urma pasii necesari pentru a face comanda sau pentru a comanda catalogul gratuit oferit de ladys pentru ficare nou client inscris. IMPORTANT: este necesar pentru inscriere sa folositi o adresa de e-mail valida si functionala pe care veti primi dupa completarea formularului de inscriere codul de activare pentru contul dv Ladys. Asa cum o sa puteti citi in acest articol inregsitrarea Ladys este simpla si nu este necesar decat sa acordati atentie procesului de inscriere.

Cea mai simpla si cea mai rapida metoda de inscriere Ladys, gratuit si fara a vi se solicita codul de inregistrare. Acces direct la magazinul online Ladys si la echipa de profesionisti care lucreaza pentru promovarea si furnizarea comenzilor Ladys. Indiferent daca alegeti sa deveniti doar client (sau clienta Ladys) sau intentionati sa deveniti reprezentant si apoi coordonator de retea reprezentanti Ladys, clipul video de mai jos o sa va fie de mare folos. Este un tutorial de inscriere Ladys prin care vi se explica pas cu pas, etapa cu etapa, procesul de inregistrare si de obtinerea contului Ladys. Si, implicit, accesul la produsele cosmetice si parfumurile de calitate comercializate de Ladys, singura firma romaneasca MLM de cosmetice. Inregistrarea este gratuita, fara obligatii financiare si nu aveti nevoie pentru inscrierea Ladys decat de o adresa de e-mail valida si functionala pentru completarea si confirmarea contului. Important: imediat dupa inscriere si dupa ce va logati in contul dv Ladys puteti comanda catalogul gratuit pe care il veti primi gratis in cutia postala.
Pentru a comanda acest catalog este necesar sa:
1. Va inscrieti (sa completati formularul de inscriere Ladys) si sa va logati in cont.
2. Dupa ce va logati, sa faceti o singura comanda care sa includa un singur produs (catalogul tiparit) – banda din stanga clic pe “Catalog prezentare produse”; urmatii toate etapele pentru finalizarea comenzii cu un singur produs constand din catlogul de prezentare.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one