fluturas inscriptionari 150.jpg
reduceri.jpg

Informatii importante dupa inscriere

Ati ajuns pe site-ul potrivit pentru inregistrare imediata si gratuita in magazinul online de produse cosmetice si parfumuri. Acest site beneficiaza de suportul pentru inregistrare rapida prin http://cosmeticladys.wgz.ro\.
In acest articol veti primi informatii complete atat pentru inscrierea Ladys cat si pentru a urma pasii necesari pentru a face comanda sau pentru a comanda catalogul gratuit oferit de ladys pentru ficare nou client inscris. IMPORTANT: este necesar pentru inscriere sa folositi o adresa de e-mail valida si functionala pe care veti primi dupa completarea formularului de inscriere codul de activare pentru contul dv Ladys. Asa cum o sa puteti citi in acest articol inregsitrarea Ladys este simpla si nu este necesar decat sa acordati atentie procesului de inscriere.

Cea mai simpla si cea mai rapida metoda de inscriere Ladys, gratuit si fara a vi se solicita codul de inregistrare. Acces direct la magazinul online Ladys si la echipa de profesionisti care lucreaza pentru promovarea si furnizarea comenzilor Ladys. Indiferent daca alegeti sa deveniti doar client (sau clienta Ladys) sau intentionati sa deveniti reprezentant si apoi coordonator de retea reprezentanti Ladys, clipul video de mai jos o sa va fie de mare folos. Este un tutorial de inscriere Ladys prin care vi se explica pas cu pas, etapa cu etapa, procesul de inregistrare si de obtinerea contului Ladys. Si, implicit, accesul la produsele cosmetice si parfumurile de calitate comercializate de Ladys, singura firma romaneasca MLM de cosmetice. Inregistrarea este gratuita, fara obligatii financiare si nu aveti nevoie pentru inscrierea Ladys decat de o adresa de e-mail valida si functionala pentru completarea si confirmarea contului. Important: imediat dupa inscriere si dupa ce va logati in contul dv Ladys puteti comanda catalogul gratuit pe care il veti primi gratis in cutia postala.
Pentru a comanda acest catalog este necesar sa:
1. Va inscrieti (sa completati formularul de inscriere Ladys) si sa va logati in cont.
2. Dupa ce va logati, sa faceti o singura comanda care sa includa un singur produs (catalogul tiparit) – banda din stanga clic pe “Catalog prezentare produse”; urmatii toate etapele pentru finalizarea comenzii cu un singur produs constand din catlogul de prezentare.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one